Kar-O-Sel: 02-12-2011

Home. Borduur patronen. Voorbeelden. Textiel. Contact. VoorUwHond.

Er zijn enige tien-duizenden borduur patronen van allerlei uiteenlopende onderwerpen.


U kunt het bijna zo gek niet verzinnen of eris wel een borduur patroon van gemaakt.


Klik op onderstaande DEZE link en U komt in een catalogus met ongeveer 20.000 borduur patronen.


Of kijk even op de volgende pagina’s voor een aantal ideeën;Dieren. Bloemen. Sport. Indiaans/veren. Kinder.
Heeft U een ander idee, of kunt u het niet vinden, stuur via het contactformulier uw vraag en wij zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven of dat patroon bestaat,
(dan sturen wij u een afbeelding), of gemaakt kan worden.
Al deze patronen zijn door ons op diverse textiel te borduren.
Maar hele grote patronen, of patronen met heel veel steken kunnen bijvoorbeeld niet op een dun T-shirt. Het is dus van belang dat u wel doorgeeft op welk materiaal de borduring zou moeten komen.

Natuurlijk kunt U diverse patronen samen combineren, of namen/teksten met afbeeldingen combineren. U ontwerpt, wij maken.

Omdat alle patronen een verschillend aantal steken hebben, en de diverse soorten textiel een andere bewerking nodig hebben, is er geen standaard prijs af te geven.

Alle patronen hebben namen of nummers, geef dat door bij uw vraag, de grootte en op welk materiaal er geborduurd moet worden, en wij kunnen U een exacte prijs voor het borduren doorgegeven.
Bij  sommige patronen staat de standaard maat, de meeste patronen kunnen wel wat vergroot of verkleind worden, geef daarom de maat op en wij melden u zo snel de mogelijkheden.
Fantasy.